LIMITED EDITION SPICY CHEF SOENIL BAHADOER - COLLECTORS ITEM!
Spicy Chef - Verhalen en recepten uit de keuken van De Lindehof**
In luxe gevoerde cadeaubox met magneetsluiting, inclusief mes van Soenil, de nieuwste editie van STRRN Magazine + jaarabonnement 2023.
In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de smaakpapillen van zijn gasten. Kosmopolitische
gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams- Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend. Op zijn borden vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaams
streetfood en haute cuisine. Soenil Bahadoer is als culinaire jazz-rock. Met ruim vijftig recepten vertelt de Spicy Chef het verhaal over zijn Surinaams-Indiase afkomst en de rol van eten
binnen zijn familie: de lekkerste snacks, zoals een brioche met bakkeljauw en compote van gebrande tomaten, en gerechten als sukade-rendang met gemberbier-ijs, of het familierecept voor
Surinaamse bami. De gerechten zijn maakbaar, uitdagend en verrassend en vormen zo een mooie afspiegeling van Soenils nieuwe Surinaams-Indiase keuken. "Knap en tegelijkertijd leuk en vooral lekker
hoe Soenil Bahadoer zijn energie en opgewektheid in zijn gerechten kan vertalen.